TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

QUE NINGÚ ES PENSI QUE DESPRÈS DE L’APROVACIÓ INICIAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA JA NO HI HA RES A FER, ANS AL CONTRARI, ESTÀ ALLÀ ON VOLÍEM.

S’està treballant a nivell administratiu i preparant l’actuació judicial, si escau.

Però cal que seguim fer-nos sentir i que tant els Tamayo com els polítics de la Garriga sàpiguen que continuarem pressionant fins impedir que és faci la incineradora.

dimarts, 21 de juliol del 2009

LA NOTÍCIA MÉS ENLLÀ DEL SEU OBJECTIU

Després de més d’any i mig que es va tenir coneixement públic del projecte de la planta de biomassa a la Garriga, hem vist i llegit a la premsa local i comarcal un clar partidisme a favor de la instal·lació d’aquesta indústria.

Podríem assenyalar dates concretes de la publicació de notícies, o més aviat publireportatges, aparegudes en determinats medis de comunicació on es mostraven les grans virtuts del projecte, on es prenia com a dogma de fe totes les resolucions a favor de l’Administració, on s’interpretaven intencionadament informes i, sobretot, es demonitzaven els dubtes que des de la ciutadania es plantegen.

No sabem quins interessos hi ha darrera de tot això i no serem nosaltres qui doni lliçons d’ètica periodística, però de la mateixa manera que els professionals de la medicina fan el seu jurament hipocràtic, els del periodisme haurien de fer el seu i donar les notícies amb una imparcialitat molt més rigorosa.