TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

QUE NINGÚ ES PENSI QUE DESPRÈS DE L’APROVACIÓ INICIAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA JA NO HI HA RES A FER, ANS AL CONTRARI, ESTÀ ALLÀ ON VOLÍEM.

S’està treballant a nivell administratiu i preparant l’actuació judicial, si escau.

Però cal que seguim fer-nos sentir i que tant els Tamayo com els polítics de la Garriga sàpiguen que continuarem pressionant fins impedir que és faci la incineradora.

dilluns, 9 de juny del 2008

RECOLLIDA DE SIGNATURES DEL DISSABTE DIA 7 DE JUNY



Volem agrair el recolçament de totes les persones que es van apropar a la taula informativa montada el passat dissabte, dia del medi ambient, a la plaça de Can Dachs.

Us comuniquem que continuarem informant i recollint signatures els propers dissabtes al matí.

Gràcies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com es pot permetre una activitat com aquesta al costat d´un poble?
Quina garantia hi ha per la salut de les persones? Ningú garanteix la innocuïtat de l´activitat i menys si es cremen altres elements que no siguin restes forestals ( qui ho controlaria aixó? )
Per quant temps es demana permís per aquesta activitat tant poc saludable per els ciutadans, 1 any, 5 anys, sempre?
Quin VALOR AFEGIT té per LA GARRIGA? Es revaloritzaran els pisos, les cases, els terrenys a prop d´unes xemeneies treient fum 24 hores al dia?
Si no es fa res, no passa res. La Garriga continuarà sent el meravellós poble de sempre i segurament amb més possibilitats de desenvolupar-se que no estant hipotecada per una monstruosa planta o incineradora.