TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

QUE NINGÚ ES PENSI QUE DESPRÈS DE L’APROVACIÓ INICIAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA JA NO HI HA RES A FER, ANS AL CONTRARI, ESTÀ ALLÀ ON VOLÍEM.

S’està treballant a nivell administratiu i preparant l’actuació judicial, si escau.

Però cal que seguim fer-nos sentir i que tant els Tamayo com els polítics de la Garriga sàpiguen que continuarem pressionant fins impedir que és faci la incineradora.

diumenge, 14 de desembre del 2008

INFORME MÈDIC DR. FERRÍS

1) ENTREGA DE SIGNATURES I INFORME MÈDIC DR. FERRIS. El passat 28 de novembre es va fer entrega de més signatures, ja són 2478, i l’informe mèdic fet pel dr. Ferrís on s’adverteix dels perills de fer una planta de biomassa tan a prop de nuclis urbans. En la instància presentada es demanava que aquest informe es fes arribar a l’OGAU (Oficina de Gestió Ambiental Unificada) de la Generalitat i s’incorporés com a nova al·legació.
http://www.canillalagarriga.com/informe_drferris.pdf

2) La TV de Les Franqueses ha penjat de la seva web la xerrada que el Dr. Ferrís va fer el passat 10 de desembre. Aquí teniu la link, heu d'anar a programes anteriors, noticia 4 amb el títol de "Conferència sobre la incineradora de biomassa": http://www.tvlesfranqueses.webhop.org/