TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

QUE NINGÚ ES PENSI QUE DESPRÈS DE L’APROVACIÓ INICIAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA JA NO HI HA RES A FER, ANS AL CONTRARI, ESTÀ ALLÀ ON VOLÍEM.

S’està treballant a nivell administratiu i preparant l’actuació judicial, si escau.

Però cal que seguim fer-nos sentir i que tant els Tamayo com els polítics de la Garriga sàpiguen que continuarem pressionant fins impedir que és faci la incineradora.

diumenge, 8 de juny del 2008

LA GARRIGA UN ALTRE AIRE

Aquests darrers mesos segurament haureu rebut algun tipus d’informació sobre la instal·lació, en el terme municipal de la Garriga, d’una planta de cogeneració d’energia amb biomassa d’origen forestal. En realitat es tracta d’una central tèrmica productora d’electricitat, amb possibilitat de convertir-se en una incineradora.
Tenim una sèrie de dubtes que ens agradaria compartir amb vosaltres.


Us podeu descarregar aquesta informació

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA HEM DIC JORDI, SOC NASCUT A LA GARRIGA I ESTIC INQUIET PER TOT EL QUE SENTO I LLEGEIXO, JO HE DICIDIT NO FER CAS DE NINGU DEL POBLE I ANAR DIRECTE AL GRA. HE ENTRAT A LA WEB DE GREEN PEACE PER TAL DE TINDRE UNA VERSIO MES NEUTRAL A LES QUE TINC, ME SORPRES DEL QUE HI DIU, JA QUE ESTA TOTALMENT A FAVOR DE LES PLANTES DE COGENERACIO DE BIOMASA, HO DEFINEIXEN COM A UNA ENERGIA NETA AL IGUAL QUE LA SOLAR O LA HEOLICA, PER AIXO ARA ,NO ENTENC LA VOSTRE POSTURA,A MES TAMBÉ DIU QUE L'ANY 2050, DE QUI RES MES DEL 50% DE L'ENERGIA SERA D'AQUEST TIPUS, ALGU HEM POT ACLARIS RES.

Anònim ha dit...

Jordi , et passo 2 links aclaridors :
http://www.bun-ca.org/publicaciones/BIOMASA.pdf
( mira la pag. 27 )
http://www.ine.gob.mx/dgicur/calaire/descargas/inf_gira_estufas.pdf
( mira les pag.7 i 8 )
Hi ha molta informació sobre desavantatges per la salut i pocs estudis epidemiològics , passarien anys per descobrir que en una zona geogràfica en biomassa hi ha mes mortalitat per càncers o malalties indefinides .
Les emissions corresponen a lo que es crema , ¿qui controlarà lo que es crema , quan hi han masses interessos econòmics ?
Que organisme farà un seguiment rigorós de les emissions contaminants i es faria públic?
Quina necessitat te La Garriga
d’això ?

Ho entens ara Jordi ?
Pots trobar tota d’informació sobre aquest tema buscant " Biomassa, desavantatges , efectes per la salut , contaminació