TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

QUE NINGÚ ES PENSI QUE DESPRÈS DE L’APROVACIÓ INICIAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA JA NO HI HA RES A FER, ANS AL CONTRARI, ESTÀ ALLÀ ON VOLÍEM.

S’està treballant a nivell administratiu i preparant l’actuació judicial, si escau.

Però cal que seguim fer-nos sentir i que tant els Tamayo com els polítics de la Garriga sàpiguen que continuarem pressionant fins impedir que és faci la incineradora.

dilluns, 15 de novembre de 2010

COMUNICAT DE PREMSA

15-11-10
ATURADA TRAMITACIÓ ADMINISTRATIVA

LA TRAMITACIÓ URBANÍSTICA DE LA INCINERADORA DE LA GARRIGA PATEIX UNA ATURADA GRÀCIES A LA FEINA FETA PER LA PLATAFORMA ANTIINCINERADORA.

LA COMISSIÓ D’URBANISME DE BARCELONA DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE SOLUCIONI DIVERSOS PROBLEMES URBANÍSTICS.

Gràcies a la feina feta per la Plataforma Antiincineradora del Congost al llarg d’aquest 3 anys, la Comissió d’Urbanisme de Barcelona (CUB) va deixar sobre la taula l’aprovació de la modificació del PGOU i l’aprovació del Pla Parcial, ja que s’han trobat diverses irregularitats en la tramitació urbanística.

Desprès d’aquesta decisió, des de la Plataforma Antiincineradora del Congost, creiem que el criteri dels membres de la CUB, demostra que els polítics, que van votar a favor de la implantació de la incineradora a la Garriga no treballen per defensar els interessos dels ciutadans de la Garriga.

Des de la Plataforma Antiincineradora del Congost, desprès d’aquesta decisió continuem treballant per aturar la hipotètica implantació d’aquesta incineradora de residus, sense aturar cap de les vies d’actuació que tenim obertes (social, administrativa i judicial).

A més volem destacar que amb el rebuig del 21,7% de la població de la Garriga (enquesta ajuntament) a la incineradora del grup Tamayo i amb la feina que estem duent a terme des de la Plataforma, aturarem aquest projecte.


Plataforma Antiincineradora del Congost