TOT ESTÀ PER FER, TOT ÉS POSSIBLE

QUE NINGÚ ES PENSI QUE DESPRÈS DE L’APROVACIÓ INICIAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DE LA GARRIGA JA NO HI HA RES A FER, ANS AL CONTRARI, ESTÀ ALLÀ ON VOLÍEM.

S’està treballant a nivell administratiu i preparant l’actuació judicial, si escau.

Però cal que seguim fer-nos sentir i que tant els Tamayo com els polítics de la Garriga sàpiguen que continuarem pressionant fins impedir que és faci la incineradora.

dijous, 11 de març de 2010

PRESENTAT LES 2ones AL·LEGACIONS A L'APROVACIÓ INICIAL

El passat divendres 5 de març del 2010 la Plataforma Antiincineradora del Congost va registra al registre de l'Ajuntament de la Garriga la segona remesa d'al·legacions a l'aprovació inicial de la modificació puntual del sector B8 del PGOU, la aprovació inicial del Pla Parcial del sector B8 i el conveni entre l'ajuntament de la Garriga i l'empresa G.T. Tamayo, S.A.

Les al·legacions han anat acoponyades de 4 informes que demostren que administrativa, tècnica, mediambiental i socialment aquesta incineradora és inviable.
També cal destacar que des de les primeres al·legacions fins al dia 5 de març més de una seixantena de entitats i particulars s'han adherit a les primeres al·legacions presentades per la Plataforma Antiincineradora del Congost